Meer informatie?

Vul hier uw gegevens en uw vraag in en wij nemen spoedig contact met u op om antwoord te geven op uw vraag of vragen. 

Meteen contact? Bel dan naar:  0597 413236

Anny Boekhorst neemt vanaf 1 januari 2020 afscheid van PrengerHoekman Fysiotherapie!

Anny Boekhorst neemt vanaf 1 januari 2020 afscheid van PrengerHoekman Fysiotherapie!

Terug naar Actueel | Gepubliceerd op:

Per 1 januari a.s. neemt fysiotherapeut Anny Boekhorst afscheid van de praktijk PrengerHoekman, waar zij in 1980 begon. Velen kennen haar als één van de vaste gezichten in het destijds geheten St. Lucas Ziekenhuis in Winschoten (later OZG) 

Anny bekwaamde zich als fysiotherapeutisch CVA-specialist. In de negentiger jaren hielpen Anny en haar collega’s, samen met cardioloog Albert van der Galien, de hartrevalidatie op te zetten.

Ondanks haar lange werkdagen wist Anny tijdens haar actieve loopbaan steeds tijd te vinden om stagiaires en beginnende fysiotherapeuten het vak te leren. Zij toonde zich als mensen-mens altijd betrokken, bij zowel haar collega’s als bij de patiënt.

Hoewel Anny afscheid neemt van haar dagelijkse praktijk, zal zij haar steentje voor een enkele dag per week nog enige tijd blijven bijdragen als lid van het hartrevalidatieteam van het OZG in Oldwolde. De vrijvallende tijd hoopt zij vanaf komend jaar in toenemende mate met haar man te kunnen besteden aan haar vele liefhebberijen en haar gezin.

 

Bekijk ook

Maatregelen rondom de vakantieperiode

Maatregelen rondom de vakantieperiode

Gepubliceerd op: 30-07-2020 11:17
Het vakantieseizoen is momenteel in volle gang en daarom hebben we voor onze bezoekers en sporters het volgende verzoek:Mocht u op vakantie gaan of terugkomen uit een regio wa…
 
Even voorstellen... Shanice

Even voorstellen... Shanice

Gepubliceerd op: 06-07-2020 14:08
Mijn naam is Shanice. Ik ben 27 jaar en vanaf 16 juni werkzaam bij PrengerHoekman als Fysiotherapeut. Mijn carrière is begonnen in een praktijk in Roden waar ik alle do…